Здравейте приятели!



Добре дошли в блога на www.podaruk.info.
Тук е мястото, където ние споделяме своите идеи за подаръци и изненади. За да направите близките си по-щастливи и за да ги зарадвате в красивите и незабравими моменти – направете им подарък.

В нашия блог ще намерите много идеи за подаръци – според повода, според човека, според Фън Шуи, според зодията и много други интересни статии. Някои от тях може да реализирате сами вкъщи, други може да разгледате като готови решения на www.podaruk.info. Ако имате добра идея, която не виждате тук, но имате желание тя да бъде публикувана, спокойно може да я споделите с нас на оказания имейл и ние ще я направим достъпна за читателите на този блог. Ние ще публикуваме и споделим всяка ваша идея, ще я реализираме и доразвием.

В този блог, както и в www.podaruk.info ще намерите уникални и специални подаръци, повечето от които са със снимка и изцяло индивидуален дизайн. Ние вярваме, че подаръкът прави хората щастливи. Затова сме посветили своето време в разработката на специални подаръци, които да зарадват вас и близките ви.

Всички знаем колко е трудно да се избере подарък, затова ние ще класифицираме подаръците според пола, според повода, според зодиакалния знак на получателя, според Фън шуи и по много други критерии. Ако все пак ви трудно да направите своя избор, не се притеснявайте да се свържете с нас. С радост ще ви помогнем в избора и ще реализираме всяко ваше щуро хрумване.

Освен идеи за подаръци, тук може да намерите и интересни пожелания, които да разчувстват любимите ви хора. Те са подходящи за рожден ден, за имен ден, за сватба, годишнина, юбилей, за Коледа и Нова година, както и за всеки друг повод. Ако не намирате вашето пожелание, а думите не са достатъчно, за да изразите чувствата си, спокойно може да се обърнете към нас, за да ви помогнем. Ние можем да напишем кратко пожелание, стихотворение, разказ или приказка за вашите любими хора, за да разберат те колко специални са за вас.

Освен подаръци и пожелания тук може да намерите идеи за картички, покани и др. дребни детайли, които да завършат цялостната картина на вашия празник. Можем да ви помогнем в избора на подходящи допълнителни елементи според повода, можем да разработим уникална опаковка на вашите подаръци и всичко, което се сетите.

В този блог може да намерите и страхотни идеи за Вашия сватбен ден. Всички покани и сватбени аксесоари, които изработваме са направени с много любов и желание. Ние се радваме да извървим с вас пътя от идеята за поканата, графичната концепция за сватбата, до изработката на табелките с имена и номер за украса на сватбената кола. За да е в синхрон всеки детайл изработваме още – табелки с номера на масите, сватбени менюта, сватбени книги за пожелания, картички за подаръчета на гостите, както и идеи за самите подаръчета.

Освен през сватбения ден ние ще бъдем до вас и в рождения ден на вашето слънчице, както и на неговото кръщене. Ще направим незабравими покани според вашите предпочитания, както и всички графични детайли свързани с детския празник.

За да сме ви още по-полезни, ще споделяме с вас всички наближаващи празници през годината, както и обичаи и ритуали, свързани с тях.

Желаем ви много незабравими и щастливи празници!
Екипът на www.podaruk.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар